Jump to content
Murleen

Why won't my planes taxi?

Recommended Posts

Hi all,

 

I've been working on the cold start option for PWCG, which in most cases works, but I've come across one airfield where the planes refuse to budge after getting permission to taxi. There's probably something wrong in how I've set up the taxi paths, but I can't for the life of me figure it out - can anyone else take a look and give any pointers? The airfield is Klin.

 

Thanks!

taxi test 1941-11-13.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'll look at this tonight, but I suspect you've done everything correct and Klin is bugged.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Check that the country of the plane matches the country of the airfield.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

IDK what's going on, but your airfield logic is sound. I used your airfield in my mission and the i16s taxi just fine. Maybe @JimTM is right... Are you sure you set your planes to Russian? Here's the mission file:

 

 

KlinTaxiTests.zip

Edited by [TWB]Sketch

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for looking! Yep, I'm sure that the flight country is set correctly - I get the "request taxi to runway" message from the flight, but then no movement. I'll take a look at your mission when I get a chance and see what might be different.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...