Jump to content
Sign in to follow this  
Gambit21

That old mission not showing up in the game thing...

Recommended Posts

...rearing it's head again after over a year of not seeing it.

Can't seem to solve it this time...not even pasting the groups into a new mission will solve it.

Deleted the mtreecach, ctreecache and msbin of course.

 

I may ask one of you to try and open it.

I don't want to post it publicly.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Gambit21 said:

I may ask one of you to try and open it.

I just opened a mission at random and also a couple scripted campaigns with no problems.

Is there a specific test you'd like for me to perform?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Jim...I have no apostrophe etc.

I sent you a PM.

 

 

If you can't see anything wrong then I'll try the 'paste one group at a time" thing and see if I can sus it out that way.

I've never seen logic prevent a mission from even showing up though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Gambit. I assume you've checked all the "list", "mission", localization, etc, files are named correctly?

 

Also, I'm just returning to the sim after a few RL-related months away, and I found a few old missions impossible to find in-game. Using the "Resave all missions in a folder" tool seemed to solve it for me.

Edited by No601_Swallow

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Swallow - I'll check files and try the re-save trick as well.

Good to have you back.

Share this post


Link to post
Share on other sites

fwiw building a sp mission with a player plane you do not own will cause it to not show up in the mission list...

 

That only took me 2 hours to figure out...

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, WWSitttingDuck said:

fwiw building a sp mission with a player plane you do not own will cause it to not show up in the mission list...

 

That only took me 2 hours to figure out...

 

Oh man Duck...

 

I forgot to update this thread...that was the exact same bonehead mistake that I made.

For some reason I thought that I owned the U2 already. I'd been placing them in the editor, and in my mind I'd already purchased it along with BoP.

 

Took me a few days...at least you got it a few hours.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...