Jump to content
Wandalen

2 engine planes wil not start on ground.

Recommended Posts

I got 4 PE-2 standing on the ground.

When engine nr 2 is starting nr 1 is stopping. When nr 1 starts again nr 2 then stops.

It goes like this back and forth.There is no problem if i use single engine planes. I got the fake airfield setup with taxi wp and everything.

Maybe somebody else got the same problem?

 

 

~S~

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uhhh... Spending to mutch time in the editor.. To tierd to see that i forgott to set country on the fake airfield :-p

 

Anny admin can just delete this thred.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No need to delete, because there is a problem with AI bi motor (PE2 and HE111). I reported the problem several days ago. Some french had the problem.

 

There is no link between IA and airfield, il fou want you can try without airfield. My test are done without airfield. Only a player plane near AI.

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you set in plane properties "on runway" the start with engines running and you won't have this problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thx Volker, i knew that.  ;) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...