Robert_Molders Posted April 29, 2021 Author Posted April 29, 2021 Thanks guys for your kind words! Very much appreciated! Salute! 59 minutes ago, DIMON-211289 said: Here is my recently repainted RC Tiger in 1/16 scale from Taigen with Torro german electronics))) Amazing mate, Dieser Panzer ist wunderschön! 4
Tomi_099 Posted April 29, 2021 Posted April 29, 2021 7 hours ago, SKG210_Molders said: Sorry guys I'm back! In the last months I have had to deal with the Coronavirus who struck my family quite hard. Situation now ok, I'll be fully operational in some days! Salute to all! I hope you are FIT again ... for the next battle 2
DIMON-211289 Posted May 1, 2021 Posted May 1, 2021 29.04.2021 в 21:09, SKG210_Molders сказал: Thanks guys for your kind words! Very much appreciated! Salute! Amazing mate, Dieser Panzer ist wunderschön! Danke!)) 1
Robert_Molders Posted May 24, 2021 Author Posted May 24, 2021 (edited) Some updates: I've started working on the skins description box as you can see below. I am planning to release the Alpha version of the PAM mod ( for initial testing purposes ) on 22 June 2021 so stay tuned for it and updates! Sample images Edited May 25, 2021 by Robert_Molders 4
Robert_Molders Posted July 26, 2021 Author Posted July 26, 2021 (edited) I'm still working on it because I'm bringing some major changes /improvements to it but the work proceeds constantly! *Sorry if I wasn't unable to respect the release date of the 21st of June but I do not want to releases something that do not match yet my ideas/quality standards. Salute! Edited July 26, 2021 by Robert_Molders 4 1 2
Robert_Molders Posted August 25, 2021 Author Posted August 25, 2021 On 8/23/2021 at 11:43 PM, Verluzus said: Any updates ? Soon mate! 5 1 2
Frinik22 Posted November 25, 2021 Posted November 25, 2021 I suspect this mod is going to be on the backburner for quite a bit of time.... 2
CIPPOZ Posted February 2, 2023 Posted February 2, 2023 Hello, I'm glad you're well, great! I still think that the mega mods idea is the most valid of all, I hope that sooner or later it becomes real bye and thanks for all you do!!
PioneerFuchss132 Posted July 17, 2024 Posted July 17, 2024 01.08.2020 tarihinde saat 19:18'de Robert_Molders şunları söyledi: " Panzer Aces Mega Mod ", çevrimiçi IL-2 Great Battles piyasaya sürülen çeşitli mod yapımcıları tarafından yapılan " IL-2 Sturmovik: Tank Crew – Clash at Prokhorovka " oyunu için mevcut olan kapsamlı modları, tek bir JSGME hazır modda bir projedir . Modun temel amacı, Il-2 Great Battles tank sistemlerinin üyelerine kurulumu kolay, aktifleştirilmesi eğlenceli ve oynanabilirliği kolay bir mod sunmak, aynı zamanda cinsiyetsizlik, çeşitlilik ve muhtemelen bu proje hakkında farklı olan birçok yeni ilginç özelliği barındıran bir ortamın sağlanması. Eğer Silent Hunter III oyununu oynadıysanız genel fikir " Gray Wolves Expansion Mod" (Genellikle " GWX " uzamasıyla biliniyor ) benzeri bir mod yaratmaktır. Bu alınan yetenekli mod yapımcıları tarafından satın alma modları ve çalışmaları " çalmak " veya uygunsuz bir şekilde kullanmak gibi bir niyetim olmadığını söylemiyorum, bu nedenle aslında yetiştirme harika modlarını (veya bunların bir kısmı) " Panzer Aces Mega Mod " a dahil etmek için çeşitli yetkiler ve izinler talep etme sürecindeyim . Bunu belirtmek isterim ki, benim için çok önemli, herkesin bilmesini isterim ki: Hiçbir eserini çalmak istemiyorum, açık olmak gerekirse, hiçbir biçimde, hiçbir koşulda ve hiçbir olası kötü yol ve doğrudan benim tarafımdan gerçekleştirilmeyecek tüm materyalin, orijinal yazar hakkında ve Nereden geldiği hakkında ayrıntılı ve kesin referanslar dahil edileceğini kabul ediyorum. Bu nedenle "Panzer Aces Mega Mod"un orijinal yazarının açık izni olmadan hiçbir materyal eklenmeyecektir, açık olun! Mod yayınlanmaya hazır olduğunda, onlara uygun krediler belirlenebilir, bundan emin olun! Ayrıca, şu andan itibaren bu modun hiçbir şekilde ticari amaçla kullanılmadığını da belirtmenizi rica ederiz (Ücretsiz olarak dinlediniz). Tek amacım, " IL-2 Sturmovik: Tank Crew – Clash at Prokhorovka " çevrimiçi listede, oyunda yeni başlayan oyuncular için hayatı kolaylaştırabilecek ve aynı zamanda daha fazla bölgede olanlar için de ilginç ve eğlenceli olabilecek keyifli bir mod sunmaktır. Kısaca bunu gösteren ki bu, bu topluluk desteği ve belki de bu muhteşem oyunda yeni oyuncuların sayısının artmasına izin vermek için küçük ve umarım başarılı bir girişimdir. Son olarak " Panzer Aces Mega Mod "un halihazırdaki çevrimdışı boyutlarının özel ve odaklanmış olabileceği belirtilir. Bu moddaki malzemeleri ve çalışmaları kullanmama izin veren, niyetimin samimi olduğunu ve herhangi bir şekilde kötü niyetli bir niyetim olmadığını hemen anlayan mod yapımcılarına en içten ve büyük teşekkürlerimi sunuyorum. Ben sadece bu oyunu ve bu sistemleri mümkün olduğunca ve gelenin en iyisini yaparak desteklemek istiyorum!!! " Panzer Aces Mega Mod " un temel rollerişunlardır: IL-2 Tankerlerin piyasaya sürülmesi, oynanması ve keyfini çıkarmanın kolay bir mod elde edilmesi Etrafta bulunan en iyi modları tek bir modda yeniden gruplandırmak Mümkün olan en fazla sayıda çevrimdışı kampanya ve tekli görev sağlamak Mümkün olan en fazla sayıdaki tank ve mürettebat üniformasını oluşturmak Bu moda özel olarak düzenlenmiş yeni çevrimdışı kampanyalar ve tek görevliler ekleniyor 2. Dünya Savaşı ayrıntılarına ait ayrıntılı bir tarih ortamı sunmak (2. Dünya Savaşı döneminde faaliyet gösteren kişilerin veya siyasi partilerin herhangi bir yansımasını, eylemini veya davasını desteklemeden bahsetmediğimiz bile!) Özellikle yeni oyunun başlatılmasına yardımcı olmak için ayrıntılı bir eğitim seti ve rehberler içerir ...ve okunan ve daha sonra sunulan birçok başka proje ve fikir Lütfen bunun yapılmasını planlayarak üretimin sadece bir ilk sunumu olduğunu, İçeriğin her bir parçanın ayrılabileceğini ve burada tasvir edilen malzemenin ve görsellerin sadece temsili bir amaca sahip olduğunu unutmayın. Yetenekli modcularımızdan biri bu projede birlikte işbirliği yapmak isterse bana bir PM gönderelim, tartışalım! Rica ederim! Tüm IL-2 Great Battles'a katılana en içten saygılarımı sunuyorum ve bu fikir/projeyle ilgili fikirlerinizi ve geri bildirimlerinizi bana iletmeyi unutmayın! Erpr.Gr.210_Şeytan Bu modülün eklenmesiyle ilgili son haberleri takip etmek ve haberdar olmak için lütfen aşağıda verilen düğmeye tıklayın. Dude, I can't see the download link, can you refresh it? Pls this is emergency
Recommended Posts