Who are you as a combat flight sim enthusiast?
Who are YOU as a combat flight sim enthusiast?
134 members have voted
-
1. Which best describes you?
-
I am mainly interested only in a specific aircraft or specific subset of aircraft (eg., Spitfire, Wildcat or twin engines, fighter-bombers, heavy bombers, etc.)11
-
Specific aircraft aside, I am mainly interested in aircraft from a particular country or faction (eg. U.S., British, Russian, Japanese, Italian, French, German, etc.)14
-
Specific aircraft or country aside, I am mainly interested in aircraft from a certain theater of operation (eg., Eastern front, Western front, Pacific front, North African/Mediterranean, etc.)10
-
I am mainly interested in aircraft from a specific battle (eg., Battle of Britain, Battle of France, Battle of Midway, Battle of Kursk, etc.)1
-
I am mainly interested in aircraft from a more specific time period (eg., early-war, mid-war, late-war)8
-
I am mainly interested in aircraft from a particular war (WW1, WW2, Korean War, Vietnam War, etc.) more than anything else - country, front, or specific time period less relevant55
-
I don't care, I love combat aircraft from any conflict, any time period, any war and can't choose an area of greater preference35
-
Recommended Posts