Jump to content

Recommended Posts

KG200_Volker
Posted

Η μόιρα μας λέγεται KG 200 Leonidas, ψάχνουμε για περισσότερους Έλληνες πιλότους να μεγαλώσουμε την παρέα. Συνήθως πετάμε μεταξύ οκτώ-οκτώμισι το βράδυ με έντεκα-δώδεκα περίπου. (Δουλειές-παιδιά-σύζυγοι δεν σ αφήνουν χρόνο!). Οποίος ενδιαφέρεται μπορεί να απαντήσει εδώ ή να στείλει P.M.

Posted (edited)

Παιδιά καλησπέρα

είμαι ήδη μέλος της Dedicated Bomber Squadron εδώ και πολλά χρόνια. Μπήκα για να πω ένα γεια σε άλλους Έλληνες πιλότους.

Έχετε ανοιχτή πρόσκληση για να συμμετάσχετε στα events που διοργανώνουμε κάθε παρασκευή. Πέρυσι είχαμε τα Friday Night Bomber Flights, φέτος η δομή άλλαξε και είναι Friday Night Quickie Flights.

Θα το βρείτε στο forum ----> squadrons and e-sports ---->events. Αν θέλετε διευκρινήσεις, επικοινωνήστε μαζί μου κατευθείαν.

:salute:

Edited by [DBS]airdoc
KG200_Volker
Posted

Καλησπέρα, είδα την σελίδα σας, θα προσπαθήσουμε να συμμετάσχουμε.!

• Upvote 1
  • 1 month later...
Posted

Γεια σας παιδια σας θυμαμαι απο το 2006....Παλιος γνωριμος και εγω τοτε ημουν στους [GR-OF]. Θα χρειαστώ teamspeak kai pass...!

Posted

καλησπερα παιδια και απο μενα 

Με λενε Χρηστο και  ειμαι τελειως rookie,ειχα παλια το Il2 sturmovik...πολυ παλια...οποτε θα χρειαστω βοηθεια !!

Λοιπον 

1ο¨ποια εκδοση του game πρεπει να εχω?

Battle of moscow ή battle of stalingrand? ή και τα 2 (Βασικα κοιταζωντας τις τιμες μπορω να παρω μονο το 1 :unsure: κριση βλεπετε...)

Διαθετω teamspeak και ενα παλιο αλλα δειχνει να δουλευη MS sidewinder force feedback

Τωρα απο χρονοδιαγραμμα συμφωνα με τιισ μερες/ωρες που γραφετε 

Τριτη,μερικες φορες τεταρτη,παρασκεθη σαββατο(αν δεν υπαρχει οικογενειακη εξοδος) και κυριακη.

πολλες φορες θα μςε δειτε να ειμαι on-line περισσοτερο τις απογευματινες 1700-2000 τις περισσοτερες μερες της εβδομαδος,αλλα για ομαδικη δουλεια τα παραπανω ειναι σιγουρα

Δεν ξερω αν δεχεστε rookies στην ομαδα σας και δεν θα με πειραζε καθολου αν δεν με παρετε(ειμαι και εγω gamer και καταλαβαινω οτι το babysitting ειναι βαρετο)

Λοιπον αν καποιος θελει να με βοηθησει να ξεκινησω ασ απαντησει εδω ή στο steam (ostpanzer)

Ευχαριστω :)

Posted

geia

Γεια σου κι εσένα Χρήστο, σου έχω στείλει Ρ.Μ.

• 1 month later...
Posted (edited)

Την καλησπέρα μου.

Γιάννης το όνομα μου και sw1ive (σου-ιβ) το ψευδώνυμο μου.

Πολλές οι ερωτήσεις που θέλω να κάνω, που μπορώ να βρω TS3 address και TS3 password για να τα πούμε προφορικά.

καλός σας βρήκα... καλός σας ήρθα...

Edited by sw1ive
  • 2 weeks later...
Posted

Την καλησπέρα μου και από εμένα. Έχουμε μιλήσει ήδη στο TS και έχουμε πετάξει στον training (ο Χάρης είμαι, απλά άλλαξα το όνομα). Sw1ive, θα σε περιμένω το βράδυ!