Blakhart Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Z dniem 07.12. rozpocznie się cykl zajęć dla chętnych do nauki początkujących i nie tylko, związanych z podstawami pilotażu oraz walki powietrznej. Jeżeli stawiasz pierwsze "lotnicze" kroki i potrzebujesz pomocy przy zrozumieniu skomplikowanych zagadnień z zakresu wirtualnej awiacji to idealna opcja dla Ciebie. Pierwsze zajęcia będą prowadzone bez konieczności przygotowania teoretycznego, wystarczy przyjść, posłuchać i polatać. Dzień: 07.12.2014 Godzina: 18.20 - sprawdzenie łączności na TeeSie 18.30 - łączenie na wskazany serwer Czas trwania : 60-90 minut Miejsce spotkania - Teamspeak 3 =LG= - IP: 178.217.190.57:6420 , bez hasła. Liczba miejsc ograniczona - max. 10 osób. Zgłoszenia proszę przesłać na priv. 1
rod Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Czy jest szansa na nagranie? Akurat 7-ego nie moge
Blakhart Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 Pierwsze zajęcia za nami. Rozmawialiśmy już z Rodem. Nie prowadzę nagrań zajęć. Kolejne w następną niedzielę 18.00.
Blakhart Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 21.12.2014 niedziela 18.00 TS3 LG Kolejny trening dla chętnych. Zapraszam.
Blakhart Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 Tak, te które ogłoszone są tutaj realizujemy na BoSie. Najbliższe zajęcia 4 stycznia, godzina prawdopodobnie 14 -16, gdyż 18-20 planujemy dodatkowy event na IL-2 Sturmovik 1946. Szczegóły wkrótce. Do tej pory udało się nam spotkać z rodem i tomcatem, zapytajcie ich czy warto i jak to w rzeczywistości wygląda.
rod Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Dobrze wiedziec, postaram się pojawić. Ja wciąż katuje chandelle i mnie cholera bierze bo za wolno mi wychodzi PS... Nie warto ... po pierwszym spotkaniu szkoleniowym już wiem że NIC nie wiem o lataniu. Jepiej mi się żyło w tej błogiej nieświadomości .
Blakhart Posted January 3, 2015 Author Posted January 3, 2015 Aktualizacja. 4 stycznia godzina 17.30 - 18.00 zapraszam wszelkich zainteresowanych na trening. Rod, Tomcat. Zapoznajcie się, dziś będzie podział i rozłożenie uwagi : Szczegóły
Blakhart Posted January 10, 2015 Author Posted January 10, 2015 Kolejne zajęcia - godz. 18.00 niedziela 11.01.2015 19.30 event na IL-2 1946 jeżeli ktoś miałby chęć jeszcze dołączyć, szczegóły - www.sturmovik.pl
Blakhart Posted January 17, 2015 Author Posted January 17, 2015 Kolejne, prawdopodobnie ostatnie zajęcia: 18.00 niedziela 18.01.2015
rod Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Ja mogę się nie wyrobić. Postaram się chociaż być na TS.
ziemny Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Witam Panów , Czy projekt szkółki nadal żywy ? Jestem dość świeży w temacie No i nie za wiele umiem ale mam serce , sprzęt kompletny i chęci do walki oraz by wspólnie poerpegowac . Poszukuje najlepiej dojrzałej ekipy , która uznaje glownie tryby Expert i no hud . Nie potrafię się dokopać do żadnych stron ani linków rekrutacyjnych No ale może w tej społeczności to tak nie działa . Mogę walczyć dcs/cod/bom/ED/Sh3/sh5 jeśli tez lubicie . Pozdr.
Mikojad Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Witam Panów , Czy projekt szkółki nadal żywy ? Jestem dość świeży w temacie No i nie za wiele umiem ale mam serce , sprzęt kompletny i chęci do walki oraz by wspólnie poerpegowac . Poszukuje najlepiej dojrzałej ekipy , która uznaje glownie tryby Expert i no hud . Nie potrafię się dokopać do żadnych stron ani linków rekrutacyjnych No ale może w tej społeczności to tak nie działa . Mogę walczyć dcs/cod/bom/ED/Sh3/sh5 jeśli tez lubicie . Pozdr. również chętny do pośmigania w trybie expert! zatem priv, pzdr
Leutnant_Artur Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Witam witam, Pewnie ! Zapraszam na tsa, adres znajdziecie w pierwszym poście. Najczęściej można kogoś złapać wieczorem od godziny 2000 do 2400. Latamy w IŁku, a i na DCSa się osoby znajdą. Osobiście w SH5 też trochę godzin zrobiłem
Blakhart Posted February 2, 2017 Author Posted February 2, 2017 Dziś wpadnijcie po 21 lub w niedzielę około 20-21.
ziemny Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 re: jestem chłopaki , sorry za milczenie , nastopnego dnia po poście mialem goscia z zagranicy ( sluzbowo i nas ponioslo ) tylko 2 dni ale wybił mnie z rytmu na ponad tydzien , nie śledziłem wątku bo na dziko wpadałem ale na wol czy ro nie widziałem tagów po gebelskiej stronie , próbowałem w WT was wyhaczyc gdzies ale jednak to odinstaluje ... brrr jest jeszcze jeden żołnierz ktory sie skontaktowal dyskretnie , spróbuje go tez zgarnąć , do zobaczenia na ts ! dzięki za kontakt . no i cierpliwości pewien ktoś dołożył problemow przynosząc ps4 VR i residenta nowego omg , do ilka bym zwariowal z tym . ma ktos ? warto oculusa ?? jak to to steam [4dsr] ziemny
TWHYata_PL Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 (edited) re: jestem chłopaki , sorry za milczenie , nastopnego dnia po poście mialem goscia z zagranicy ( sluzbowo i nas ponioslo ) tylko 2 dni ale wybił mnie z rytmu na ponad tydzien , nie śledziłem wątku bo na dziko wpadałem ale na wol czy ro nie widziałem tagów po gebelskiej stronie , próbowałem w WT was wyhaczyc gdzies ale jednak to odinstaluje ... brrr jest jeszcze jeden żołnierz ktory sie skontaktowal dyskretnie , spróbuje go tez zgarnąć , do zobaczenia na ts ! dzięki za kontakt . no i cierpliwości pewien ktoś dołożył problemow przynosząc ps4 VR i residenta nowego omg , do ilka bym zwariowal z tym . ma ktos ? warto oculusa ?? jak to to steam [4dsr] ziemny ja mam sparowanego iŁa z Vive ale dopiero sie ucze pilotażu i to od razu w VR co jest dosyć trudne bo wszystko musze miec zbindowane na x-52 pro no i głownie gram od 3 lat Elite Dangerous bo łatwiej mi sie lata a iła mecze z doskoku nrazie dla wrażeń wizualnych , słabo latam odpowiadając na Twoje pytania - tak warto BoS jest bardzo dobrze przygotowany pod VR i wrażenia sa przednie, warunkiem jest jednak dobra grafa ( u mnie GTx 1080ti) Edited June 25, 2017 by TWHYata_PL
TWHYata_PL Posted December 31, 2017 Posted December 31, 2017 (edited) szukam , chętnych do wspólnego latania, dajcie namiar na jakiegoś TSa , Discorda lub na czym tam siedzicie... mam dopiero wylatane 15h wiec ciagle sie tego sima ucze mam nadziej ze ktoś jeszcze lata z rodaków PS jak wspominalem wyzej latam w VR - mam nadzieje ze to nie przeszkoda do wpolnej zabawy Edited December 31, 2017 by TWHYata_PL
Leutnant_Artur Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Namiar na discorda masz w moim podpisie natomiast jeżeli chodzi o ts'a to proszę : taw-server.de:9988 hasło: taw1942 Pozdr !
Blakhart Posted January 19, 2018 Author Posted January 19, 2018 Wszystkich chętnych zapraszamy w niedzielę od 20.00 na TSa taw-server.de:9988 hasło: taw1942
Recommended Posts