Buffo002 43 Posted January 4 Share Posted January 4 (edited) Dobrý den, Vaše práce je excelentní a moc si jí vážím, je to prostě nádhera lítat s CoD. Jediné co mě mrzí a co tady chybí (a určitě né jen mě) statistika pro offline kampaně. Něco jak má starý dobrý simulátor Il-2 1946 : počty sestřelů, zničených pozemních cílů , typ letounu (název) s kterým lítám misi a spousty jiných údajů, je to škoda , že to v tomle super simulátoru není a proto se chci zeptat, jestli se plánuje do budoucna tuhle věc řešit. Děkuji moc a pro ukázku dám tady pár obrázků z IL-2 1946 jako vzor co jsem měl na mysli, děkuji moc Buffin Edited January 4 by Buffo002 Link to post Share on other sites
Taxman 127 Posted January 4 Share Posted January 4 Sorry to say but your mission is not for Cliffs. It belongs in the IL2 1946 forum. Link to post Share on other sites
Buffo002 43 Posted January 30 Author Share Posted January 30 (edited) Ano to vím, že je to z IL-2 1946 (ty fotky byla pouze ukázka (vzor, příklad z jiné hry než je CoD) na co jsem se ptal) jen jsem se ptal jestli se plánuje v budoucnu udělat v CoD statistika offline kampaně, počty sestřelů, zničených pozemních cílů apod. ( pilotní deník) ve statických kampaních pro CoD Edited January 30 by Buffo002 Link to post Share on other sites
Recommended Posts