Jump to content
Sign in to follow this  
Bo_Nidle

Anyone else getting this update bug on the Mustang?

Recommended Posts

Checked the Mustang after the latest 4.004 update and was horrified to find this!!!

 

It affects all the Mustang skins and only the Mustang skins, both custom and official.

 

Its also visible in the model viewer.

 

Please tell me I'm not alone?

 

 

2020_1_22__0_13_48.jpg

Image1.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

 

I have the same issue.

I report with your post on "Technical Issues and Bug Reports \ Graphics, models and maps" thread.

 

 

 

Edited by silvergun

Share this post


Link to post
Share on other sites

I appear to have sorted it out.

 

I did not do a restart on my PC after the update installed.

 

I have restarted my PC and the issue is gone.

 

However it does show for a second as you change skins in the hangar before disappearing again.

 

Hope that helps.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

can confirm, happened to me too. closed the game, loaded back up, and it was gone. hope it stays that way :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I flew for a couple of hours last night just trying different seasons of the BOBP map. After several times, the graphic bug Bo_Nidle mentions popped up. After the reboot it was gone as others mentioned. I'm not sure what the issue would be to cause it. Maybe a memory drain? I really didn't try out any other planes to see if it's only the Mustang. The AI flown FW-190A8 I was flying against did not show the anomaly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

same here too!

 

Followed your suggestion and its gone!

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 hours ago, Bo_Nidle said:

Checked the Mustang after the latest 4.004 update and was horrified to find this!!!

Image1.jpg

@Bo_Nidle  thanks for the fix of this graphic bug. It worked for me too.

108_photo.thumb.jpg.6c804a973506861e4f77a64a7a6bf691.jpg

By the way, searching in the .gtp files, I found some interestings files confirming the drop tanks are coming, as recently announced by Jason !

 

U.S. 75 and 108 Gallon and Luftwaffe 300 l. drop tanks skins below:

 Drop_tank_75Gal.thumb.jpg.345e473ded98d185db4cc776175b5167.jpg Drop_tank_108Gal.thumb.jpg.00a144e75599b60f651d9f850007b00c.jpg  Drop_tank_300l.thumb.jpg.9adc78d152166eedf34f8e3b77af72bf.jpg

  • Like 4
  • Thanks 1
  • Haha 1
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

You're welcome Pierre64.

 

Really pleased to see drop tanks on the way.

 

A Mustang always looks more "complete" with them.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 hours ago, Bo_Nidle said:

Checked the Mustang after the latest 4.004 update and was horrified to find this!!!

 

It affects all the Mustang skins and only the Mustang skins, both custom and official.

 

Its also visible in the model viewer.

 

Please tell me I'm not alone?

 

 

2020_1_22__0_13_48.jpg

Image1.jpg

 

Just set up a QMB with the P-51.  This was also visible on all Mustang skins (I don't have any mods) in the loadout hangar screen.  

My computer has been restarted since the update, so that doesn't fix it for me.  

 

edit:  

 

I spoke too soon.  Just re-created the QMB scenario after leaving the game to post this and it seems to have fixed itself.   

If the issue comes back, will post.  

 

2nd edit:  

 

If I scroll through paintjob options in the hangar screen, the bug will flash in-between skin changes.  

Edited by Mobile_BBQ

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Mobile_BBQ said:

If I scroll through paintjob options in the hangar screen, the bug will flash in-between skin changes.  

In the viewer too.

For an unknown  reason (to me ;)), only on some P-51D skins, there is an "interference" on the wings upper surfaces with the internal structures (p51d15na_2.dds).

 

1) no graphic bug with "Lollipoop" :

Lollipoop.thumb.jpg.b64cb33017a5cf9506489efd49a30f27.jpg

 

2) graphic bug with B7-U of 361st Fighter Group :

B7-U.thumb.jpg.2f6d4d3fe89dca83eb9ff8ec49ed42e9.jpg

 

3) Internals seen through a "transparent skin" (any skin with a pure black alpha layer) :

Internals.thumb.jpg.7706b969984b1693646745679d912903.jpg

 

Maybe can we hope soon an hotfix patch from the developers ?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Strange for sure. I was just flying the P-51, and I could see this on my plane and my wingman's plane. He did not see this at all from his views.

 

Update: Just checked using the viewer and everything was fine. Loaded up a QMB, and then an MP mission, and all was fine. However, I did notice If I scroll through paint job options in the hangar screen, the bug will flash in-between skin changes. Just as Mobile_BBQ was seeing.

Edited by No_85_Gramps

Share this post


Link to post
Share on other sites

I also saw this and was just about to point this out too. I have, however downloaded loads of custom skins from szelljr's skin deposit, none of which have this. I am away to inspect my official skins and will report back.

 

EDIT: Yep, as others have said. Gone now but they momentarily flash up in the setup hangar, and are no longer permanent. Well done to the devs for rectifying this quickly.

Edited by Reggie_Mental

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had it for one moment after the last update.

Then I exited the game to watch it in the Viewer... it saw normal...

 

When I opened the game again, the issue was gone.

 

20191102212452_1.jpg.04becb2be0069be44c67170e9ad569fd.jpg

 

Edited by Skywarp

Share this post


Link to post
Share on other sites

Been wondering why that was there. Has been there from day one. In fact still there, course I'm no computer whiz either.

Edited by Knarley-Bob

Share this post


Link to post
Share on other sites

It comes and goes, don‘t know why. Sometimes restarting the game gets rid of this skin bug, sometimes even multiple restarts of the game don‘t fix it. Weird.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I ran into this for the first time today (March 1st 2020). It happened after I had been playing several other graphic intensive games. So I think it may be a graphic card memory issue. I rebooted and was disappointed to see that the problem persisted on the p-51 in the hanger. However, when I played a quick mission, the issue was gone, and then the glitch vanished from the hanger p-51 as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...