RaffyXXX 0 Posted October 21 ...coś słabo mi to wygląda albo wszyscy przeszli na angielski.... heh Share this post Link to post Share on other sites
JG700_Benek 20 Posted October 22 Żyje żyje ale polska część forum raczej nie żyje. Widziałem że szukasz ekipy spróbuj sie dowiedziec czy chłopaki z LG nie biorą swieżakow nie bedziesz załował 1 Share this post Link to post Share on other sites
=IBPS=Guinamo 5 Posted October 24 Jak szukasz polskich graczy zapraszam na discorda polskiego serwera https://discord.gg/t34GJrM 1 Share this post Link to post Share on other sites
=LG=Blakhart 265 Posted October 29 On 10/21/2019 at 10:51 PM, RaffyXXX said: ...coś słabo mi to wygląda albo wszyscy przeszli na angielski.... heh LuftGangsta przeklina po Polsku 1 Share this post Link to post Share on other sites
RaffyXXX 0 Posted October 31 =LG= www. nie działa funpage na FB - ostatnia akcja luty... no ok szukam dalej Share this post Link to post Share on other sites
=LG=Blakhart 265 Posted November 4 On 10/31/2019 at 2:58 PM, RaffyXXX said: =LG= www. nie działa funpage na FB - ostatnia akcja luty... no ok szukam dalej Wystarczy napisać na messengera z FB lub do nas na priv na forum. Najprościej złapać nas na TS3 TAW Adres: taw-server.de:9988 pw 1942 1 Share this post Link to post Share on other sites