Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

I've been away from the game for a few to several weeks, and find that my X52 hotas, either of two, no longer responds to IL2 BOX or CLOD and displays a Code 43 error, but works in DCS. The device and all functions are indicated operating in Saitek programming. I am aware of at least one patch in the interval. Are there known issues with this please?

Edited by II./JG77Throweight

Share this post


Link to post
Share on other sites

No issues as far as we know. Should work fine. Check your key mapping.

 

Jason

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

I and a couple of my squadmates use the X52 and we have no problems.  Obviously the fact that some people have no issues does not necessarily mean that there is not an issue affecting several people but I am just confirming that there is no general issue.

Edited by 56RAF_Roblex

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've been using my X52 since day one of BoX. It's never missed a beat.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you tried uninstalling and reinstalling the Saitek software? Not sure how much of a pain that is but its worth a shot maybe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...