Jump to content
Sign in to follow this  
Gambit21

That old mission not showing up in the game thing...

Recommended Posts

...rearing it's head again after over a year of not seeing it.

Can't seem to solve it this time...not even pasting the groups into a new mission will solve it.

Deleted the mtreecach, ctreecache and msbin of course.

 

I may ask one of you to try and open it.

I don't want to post it publicly.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Gambit21 said:

I may ask one of you to try and open it.

I just opened a mission at random and also a couple scripted campaigns with no problems.

Is there a specific test you'd like for me to perform?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Jim...I have no apostrophe etc.

I sent you a PM.

 

 

If you can't see anything wrong then I'll try the 'paste one group at a time" thing and see if I can sus it out that way.

I've never seen logic prevent a mission from even showing up though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Gambit. I assume you've checked all the "list", "mission", localization, etc, files are named correctly?

 

Also, I'm just returning to the sim after a few RL-related months away, and I found a few old missions impossible to find in-game. Using the "Resave all missions in a folder" tool seemed to solve it for me.

Edited by No601_Swallow

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Swallow - I'll check files and try the re-save trick as well.

Good to have you back.

Share this post


Link to post
Share on other sites

fwiw building a sp mission with a player plane you do not own will cause it to not show up in the mission list...

 

That only took me 2 hours to figure out...

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, WWSitttingDuck said:

fwiw building a sp mission with a player plane you do not own will cause it to not show up in the mission list...

 

That only took me 2 hours to figure out...

 

Oh man Duck...

 

I forgot to update this thread...that was the exact same bonehead mistake that I made.

For some reason I thought that I owned the U2 already. I'd been placing them in the editor, and in my mind I'd already purchased it along with BoP.

 

Took me a few days...at least you got it a few hours.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...