Jump to content
Sign in to follow this  
SUP_Stoppani

JU 88 bombsight

Recommended Posts

I was flying a mission on TAW multiplayer server, I used ju 88 in a level bomb run and I had problems with the bombsight.

in view mode and auto  it is not stable, it flickers and that makes it unusable.  anybody else noticed that? is it a bug?

How can I fix it?

Thanks for your help

Share this post


Link to post
Share on other sites

FWIF, I had the same problem with the Pe-2 bombsight: when put in panoramic view mode and moved forward, it spends its time flickering between forward and neutral positions.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes. In any way, I used the bombsight many times before both SP and MP, and I didn't have this problem before. So either it's a new bug in the game and/or the server, or I have an input borked somewhere that is constantly trying to reset the sight PoV.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hm, "for a long time" ... must have had luck until today. Flying bombers mostly for long time I never-ever saw that kind of bumpiness until yesterday. Bombing sights always were smooth as silk. Now Pe-2, Ju-88 and He-111 all showed it in different forms, online and offline. The He111 H6 in a small series of online-test-flights was a useless bomber, the vizier jumping up and down for 20 degrees every second or so. Anything else during those flight was normal, smooth and as expected - just the vizier going mad.

  After a game restart it "normalized" to little jumps, maybe +/- 50 m forward/backward in the final stadium of a bomb run from 3000 m height. But in any bomber, any height, any situation, online or offline. No drama that way, but definitely new to me and somewhat disturbing.

Something wrong with the 3.06 update enhancing the effect? Some interference with the recent Windows-10 "feature-update"?

Share this post


Link to post
Share on other sites

bomb sight view 

Mine started flickering today , also black screen with message waiting for data input . and it stays black . how have you all resolved this issue 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...