Jump to content
Sign in to follow this  
KG_S_MrFies

Multiplayer Problem

Recommended Posts

Hello Guys,

 

 

I have a serious problem with  the multiplayer in IL-2 BOS  ( very often  Wings of Liberty )

 

after like 5 mins  Im back in menu without a reason....   

 

I already tried to clear the multiplayer cache without solving the problem

 

 

can somebody help me ? 

 

 

 

Internet : 100K    

Ping:  20ms

PC:  i7 6700k  16GB  GTX 1080TI  SSD.....

Track IR 5   Hotas Warthog ...

Edited by Luftwolf

Share this post


Link to post
Share on other sites

is it possible the problem is your end with your ISP ? try opening a CMD shell and enter "ping -t google.com" and then launch the game, leave the shell running. If you get kicked out of Multi player, alt - tab back to your CMD shell and press "ctrl c" and see if you had any lost packets. 

If so then the problem is likely your end, if not, then I am not sure, could be that your ping is too high to WoL ? I have seen the server kick players where the ping is too high.

Edited by =11=herne

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok    I have no  Packet Lost but I keep loosing the  Server connection...

 

Maybe it is not so much 'losing the connection' as 'being kicked off for high ping'.    I have had a couple of occasions where I kept disconnecting and it was the server kicking me off because my ISP was playing up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...