Jump to content


Photo

freetrack not working on il-2 bos


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 ITAF_luciano

ITAF_luciano
  • Member
  • Posts: 1

Posted 15 April 2017 - 17:46

i just bought the 3clip led from ebay and install freetrack but the problem is that the game doesn't  recognisit. it works only whit the mouse option on in the output menu of the program and it works badly :(

 


  • 0

#2 Sokol1

Sokol1
  • Founder
  • Posts: 4800
  • Location:"Internet"

Posted 15 April 2017 - 23:06

Look at this topics: https://forum.il2stu...h&fromMainBar=1


  • 0

... guns were too quiet when engine is running and speed is high, and there was no "immersion of fire and metal storm in 2 meters aside of me"


#3 =TBAS=OccludedLight14

=TBAS=OccludedLight14
  • Member
  • Posts: 1549
  • Location:Australia

Posted 16 April 2017 - 00:11

How does linking to random forum search help him?
Or anyone else.


  • 1

wvpbop.jpg  
/CPU: FX8350@ 4.3ghz /GPU: GTX 1060 G1 Gaming /RAM: 16GB@1875mhz
 /JOYSTICK: Saitek X-55 Hotas /PEDALS: Logitech Driving Force EX


#4 Sokol1

Sokol1
  • Founder
  • Posts: 4800
  • Location:"Internet"

Posted 16 April 2017 - 04:17

Maybe if type "freetrack" or "opentrack" in that box and hit enter will help.

 

Anyway: https://forum.il2stu...ow/#entry200499

 

Of, if you has better suggestion, link.  :P

 

@ITAF_luciano

 

The best place for ask for help with hardware/software controllers configuration for BoS/BoM is in the sub-forum "Hardware, software and controllers".

 

  1. IL-2 Sturmovik Forum
  2.  IL-2 Sturmovik
  3.  Hardware, Software and Controllers

https://forum.il2stu...nd-controllers/

 

Little visibility in this obscure IL-2: CloD sub-forum (IL-2 Sturmovik Forum  IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover  Technical Assistance)

.


Edited by Sokol1, 16 April 2017 - 04:20.

  • 1

... guns were too quiet when engine is running and speed is high, and there was no "immersion of fire and metal storm in 2 meters aside of me"


#5 LLv34_Untamo

LLv34_Untamo
  • Founder
  • Posts: 314
  • Location:Finland

Posted 15 December 2017 - 09:19

S!

 

Tested now with the Blitz version. Atleast for me, Freetrack worked straight away without any problems, as it did in the older versions...

 

With some other games (like BoX) I first have to start Opentrack(or other tracker that works), then the game, then close Opentrack, and THEN start Freetrack :) .. Maybe this procedure will help the OP.


Edited by LLv34_Untamo, 15 December 2017 - 09:21.

  • 0
32ux.jpg
Intel i7-6700K@4GHz - 2x8GB 2666MHz DDR4 - Palit GTX 970 4GB - Windows 10 Pro 64-bit - 30" LG W3000H (2560x1600) - TM Warthog Stick + Cougar Throttle - wooden DIY pedals with Hall sensor - FreeTrack




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users