Jump to content

ACG_Jackman

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About ACG_Jackman

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

153 profile views
  1. Well a little update I got my hands on a RTX 3080 ZOTAC. So I'll do some testing and let you know the out come on it. Thanks for the replys.
  2. Gentlemen I resently upgraded my system to: Gigabyte Z490 AORUS Ultra LGA 1200 Intel Core i9-10900KF processor 3.7 GHz Cooler Master MasterLiquid 32GB DDR4 3600 MHz Samsung ssd Power supply 850w My GPU is a gigabyte 1080 and I'm looking to upgrade it to finish my build. I was on a queue on Overclockers for a Palit 3080 but cancel it as Brexit fucked up things with delivery. The 3080s are now mostly priced at around €1100 to €1500 which is gone crazy expensive with the shortage and scraper and retailers bumping up the price.
  3. I have the same issue and I tried all the above and still getting a error a few seconds after trying the the reserve. Can't understand why this is happening.
  4. I really apologise Guys. It was all down to the name on the file. I "saved as" before changing the name in mission properties. Were I should have changed the name in mission properties first and then saved. Again sorry for posting to quick on this and wasting your time.
  5. Hi Guys I have been building missions for a few years now and tonight I found a issues. I build a mission and save it to the mission folder as normal and start up the sim and went to mission and I couldn't find the folder. I double check the file name and it's set on single. I seen the mission problems above and check all but still not working. Any help would be greatly appreciated. Thanks.
×
×
  • Create New...