Jump to content

Rooster

Founders [premium]
  • Content Count

    36
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Rooster

  • Rank
    Founder

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Pittsburgh PA. USA
  1. Can't wait to update tonight. .. thanks dev's!!!
  2. My issue with the axis is that it was inverted in the game but I could not change it in game settings... I had to go to the CH Control Manager and invert the data on that axis and wella... it works fine now. And the madness comment was a funny... just trying to have some fun here. I am well aware of all the work that is being put into this sim by humans.
  3. Hey Mastiff... made progress. The cowl inlet IS the key (I just don't understand why with an automated start up) BUT I went an deleted my key binding for the inlet and used the default keys and BOOM it started up. My particular problem is that the axis I want to use will not let the cowl shutters close fully... they were 5% open at best but they need to be at zero. Will the madness ever end
  4. If that were so (which I am not arguing) then the auto start up sequence would do it for you. What am I missing here?
  5. Not to sure about that... when you press E the start it is fully automatic start up procedure. The controls are AI until the plane starts. All controlled by the sim.
  6. It does seem to be random... I will also have a few missions run good but then it will happen again. I have tried a few things but just when you think you have it beat there it is again.
  7. Aparently this is not a concern for the developers, maybe some day it will happen to the right person and get fixed. Till then I will stick with ROF.
  8. It seems to me that everyone is coming up with new ways to solve this bug, but what is the one thing that we are all doing the same? Anyone have a thought?
  9. Wondering if this thread is being monitored, it has been around for nearly a week. Would like to hear something from the Dev's.
  10. I just finished 3 missions successfully and the only thing I did different was test the ESC key before I took off. I set up the mission/missions spawned into the game and before I rolled down the runway I hit the ESC key and it worked at that point. I then tried the key several more times during each mission and it operated as it is supposed to. Finished the missions and it worked all 3 times. SO, what the heck? everyone is doing something different but what is the same? Can this issue please be addressed? Thank you Dev's.... I am having a blast in BOS S!
  11. Should not have to do any of these things.... mission success ... mission complete... esc should work most definitely. This is a bug, PLEASE fix this.
×
×
  • Create New...