Jump to content

ROTER_BART

Members
  • Content Count

    108
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ROTER_BART

  1. On 4/26/2020 at 7:18 PM, Oyster_KAI said:

    We have grey planes in select menu several month ago, this mod is out-of-date, need rework for a color version.

     

    For anyone interested, I have modified all of the new colour German preview thumbs in the planes select menu to display the historically correct tail markings.

     

    JSGME ready, or merge with this thread's excellent original mod.

    Historically Correct Colour Previews.zip

    • Like 2
    • Thanks 1
    • Upvote 4
  2. On 5/21/2020 at 1:15 AM, CountZero said:

    Now you can only play without it if server have it turned off, if server have it on you cant just turn tech chat messages off like before.

     

    Fixed in the latest hotfix patch.

     

  3. 8 hours ago, Taxman said:

    I do have one issue techno/chat, how do you get it not to show up in messaging?

     

    For all those people posting that they can't get tech chat to display / hide; the option has been moved to the realism settings as "Info feed". There's also an option to display / hide the aircraft handling tips in the chat area on the left with a "Handling tips" option.

     

  4. 16 hours ago, sevenless said:

    Some additional stuff from Mellinger, George. Yakovlev Aces of World War 2 (Aircraft of the Aces) . Bloomsbury Publishing. Kindle-Version.

     

    LOL, 9 of those skins are official defaults in the game.

     

     

  5. Q1: The "H" key blatts everything overlaid on the screen. To disable the TechChat stuff only, go to Settings - Flight Interface and set Ingame messages to off. In SP I'm pretty sure that you still see the other messages displayed in the player chat area at the bottom left, but I'm not sure if that's the case in MP.

     

    Q2: Dunno, but I assume that it will work just like the player setting the Ingame messages to off as above.

     

  6. 3 minutes ago, DD_Mayhem said:

    So you're saying, prior to recent updates, all the previews were grey originally

    Yes, they were grey for all planes originally. Then with BoBP & FC the new planes were released with a coloured thumb preview. Then, for consistency, all of the older thumbs were updated to colour in a subsequent release.

    • Thanks 1
  7. 20 minutes ago, Oyster_KAI said:

    We have grey planes in select menu several month ago, this mod is out-of-date, need rework for a color version.

     

    Yeah, @huligan went through and historically corrected some of the grey preview thumbs a view months ago, but since then a game update has changed all of the grey preview thumbs to colour ones.

     

    If @huligan's still active on the forum maybe he'd like to update the new colour ones? 

     

     

    • Thanks 1
  8. I see 3 panes.

    Left pane is darkest, with a greenish 1;

    Middle pane is lightest with a slightly darker 2;

    Right pane is greenish with a barely discernable, slightly darker 3.

     

    • Thanks 1
  9. 18 minutes ago, Reggie_Mental said:

    Thanks for looking for me. I have tried a few other skin sites, but nothing doing so far.

    The skin (lagg3s29_unique_01.dds) is embedded in one of the Planes*.gtp files (I'm not sure which one). You can use ungtp.exe to extract the skins from those files.

     

    The Mods section has a download for ungtp.exe and instructions on how to use it. Once extracted copy it to your skins folder and rename it to something you like.

     

  10. 10 hours ago, too-cool said:

    I checked again and mods are enabled. Here's a short video of what I'm getting, it seems like for some reason the opening logo is completely jumping past my personal logo and continuing on to the default. Wondering if I'm missing something. I set the file structure up per your instructions and added my logo to the wob folder and still no go, I will try a different logo when I get home and see if that works, if not then it's has to be something with my game. Thanks TC

    Desktop 2020-04-10 09-26-39.rar 543.33 kB · 3 downloads

    Strange. I downloaded your version of the mod you posted above and it worked fine for me, displaying your custom logo.

     

    All I can think of is maybe there's a conflict with another mod or there are some conflicting files left over somewhere in your install. Maybe try disabling all mods, then delete the assets folder from your game install and then re-enable the mod.

     

×
×
  • Create New...